Welkom bij Manenschijn Uw Slager

 

Welkom op de website van onze slagerij. Een slagerij waarin passie voor het ambacht, vakmanschap, kwaliteit en échte smaak centraal staan. Waar we u graag net dat beetje extra advies en service geven. En waar u altijd de keuze hebt uit een ruim assortiment verse lekkernijen. Wij verwennen u onder andere met ambachtelijke lekkernijen uit eigen keuken, veel producten uit eigen streek en lekker veel voordeel.


100% ambachtelijk
Bijna al onze producten maken wij helemaal zelf volgens eeuwenoude recepturen. Dat geldt bijvoorbeeld voor onze befaamde balkenbrij, schnitzels, worst, gehakt, riblappen en onze “Kroonplein spareribs” die tijdens vakwedstrijden zijn bekroond. U proeft het ambacht!

 

Vechtdal rundvlees
Ons rundvlees is afkomstig uit het Vechtdal. Het beste rundvlees van de Blonde d’Aquitaine runderen. Deze koeien grazen op natuurgronden in het Vechtdal. Het vlees van dit ras is rijk van smaak, mooi van kleur en constant van kwaliteit.

Sallands varkensvlees
Heerlijk mals varkensvlees van topkwaliteit met de volle smaak van het Sallandse land. Dit vlees is eerlijk en uniek door de betrouwbare herkomst, gezonde voeding met verse granen en olijfolie, de natuurlijke leefomgeving van de varkens, en de ambachtelijke verwerking.

Boerderijkip
Bij ons vindt u kippenvlees van de Boerderijkip. Een (h)eerlijke Hollandse scharrelkip die scharrelt in een overdekte vrije uitloop met volop daglicht en frisse lucht. En dat proeft u!

Zelf aan de slag: Reverse Sear Biefstuk

Manenschijn Uw Slager

Kroonplein 10
8151AZ Lemelerveld
0572371620

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit